Velkommen på Spurvelundskolen

RETTIGHEDSSKOLE

Stefan Helming Kelstrup den 16-01-2018
    Kære forældre

I perioden 15. januar til d. 9. februar 2018 gennemfører Børn- og Ungeforvaltningen læringsmiljøobservationer på alle folkeskolerne i Odense.

Forskningen viser en klar sammenhæng mellem skoler med høj kvalitet i læringsmiljøet og elevernes læringsudbytte. Et godt læringsmiljø har ikke alene betydning for elevernes skolegang, men har også stor betydning for, hvor godt de klarer sig senere i livet.

Som supplement til læringsmiljøobservationen gennemfører vi en undersøgelse blandt alle forældre om skolens bidrag til børnenes læring og trivsel.

Undersøgelsen indeholder følgende 4 spørgsmål, og man svarer med udgangspunkt i sit ældste barn:
    1. Oplever du, at dit barn er glad for at gå i skole?
    2. Oplever du, at dit barn udvikler sig fagligt?
    3. Oplever du, at dit barn udvikler sig socialt?
    4. Oplever du, at du har et godt samarbejde med skolen?

Linket finder I på klassens opslagstavle i forældreintra.

Skoleafdelingen vil honorere den skole med den højeste svarprocent med 10.000,kr til et elevarrangement på skolen.

På forhånd tak for hjælpen.
    Stefan Kelstrup

Stefan Helming Kelstrup den 16-01-2018
    Kære forældre

1. Oplever du, at dit barn er glad for at gå i skole?
    2. Oplever du, at dit barn udvikler sig fagligt?
    3. Oplever du, at dit barn udvikler sig socialt?
    4. Oplever du, at du har et godt samarbejde med skolen?

Linket finder I på klassens opslagstavle i forældreintra.

På forhånd tak for hjælpen.
    Stefan Kelstrup

• Stefan Helming Kelstrup den 09-01-2018
    Sundhedsprofil undersøgelsen

Undervisningsministeriet oplyser den 8. januar 2018, at den nationale trivselsmåling for folkeskoleelever, som forventelig skulle have været igangsat den 15. januar, er midlertidigt udsat, til undervisningsministeren har drøftet sagen med folkeskoleforligskredsen.

Selvom den nationale trivselsmåling er udskudt, gennemfører vi stadigvæk sundhedsprofilundersøgelsen i perioden 15. januar til 2. februar.

Sundhedsprofilundersøgelsen gennemføres på 2. og 5. årgang.

Se mere i vedhæftede materiale.

Stefan Kelstrup - skoleleder

• 19-01-2018