Velkommen på Spurvelundskolen

• Anja Heyman Bøhnke (AB) den 10-04-2019

Projekt nye skoletoiletter i Rubura, Burundi

Kære forældre

I forbindelse med åbent hus i emneugen ”Spurvekøbing”, vil byens bibliotek have en tombola.

Hele overskuddet vil ubeskåret gå til skole-projektet ”nye skoletoiletter i Rubura, Burundi”.

Som skole er vi gået med i projektet, for at lære eleverne omkring deres omverden. Det, vi støtter, er nye skoletoiletter i Burundi. På skolen går der 700 børn, og der er 6 “toilethuller” til alle på skolen. 2 til pigerne og 3 til drengene og 1 til personalet. Det ene toiletrum er nemlig faldet sammen.

Så hvis I har mulighed for at forære en sponsorgave til tombolaen, er vi meget taknemmelige. Jeres navn vil komme til at stå på en plakat, som eleverne laver. Hvis I har en ekstra-gave derhjemme, som I ikke skal bruge (Det skal være nyt), er I også velkommen til at give den. Gaven skal gives til enten Lise og Anja eller stille den på kontoret. Det må ikke være alkohol.

Vi håber, vi får mange gaver ind, så vi kan hjælpe andre skoler, som ikke har de samme muligheder som os.

Lise og Anja

Spurvelundskolen