Velkommen på Spurvelundskolen

RETTIGHEDSSKOLE

Stefan Helming Kelstrup den 17-08-2018
    Kære forældre

Vanen tro får vi altid nogle spørgsmål vedr. køleskabe i starten af et nyt skoleår.

Vi følgende praksis:

Der er køleskabe på blå gang, hvor alle børn som går i SFO kan få opbevaret deres eftermiddagsmad. Den resterende plads kan bruges til eleverne på blå gangs madkasser.

Til eleverne på rødgang og i det nye gælder der, at de må benytte mælkeskabene. Om mandagen modtager vi mælk til hele ugen og derfor er der ikke altid plads til alle madpakker i starten af ugen. Fra tirsdag og ugen ud plejer der at være plads til de elever, som ønsker deres madpakker på køl.

Proceduren herom er, at læreren eller pædagogen som har klassen i første lektion samler madkasserne sammen, og eleverne går op og sætter dem i mælkeskabene.

En anden løsning som vi også opfordre til, er at der købes en madkasse med et køleelement.

Vi får tit henvendelser fra klasse/forældre med forespørgsler om, de selv må sætte et køleskab op i klassen. Dertil er svaret pt. nej. Dette, fordi Odense kommune bruger ”Energy Lean”, hvor kommunen ønsker så få apparater som muligt tilsluttet, samt at der stilles høje krav til energimærkningerne på de elektriske apparater som tilsluttes elnettet.
    Stefan Helming Kelstrup den 16-08-2018
    Fokus på fravær - det er bedst når alle er her

Kære forældre

Odense kommune har et øget fokus på elevers fravær. I den vedhæftede PDF kan I læse lidt om skolens politik på området.

På forsiden af skoleporten, under fanen information finder I selve fraværsproceduren, samt det vedhæftede forældrebrev.

mvh
    Stefan Kelstrup
    Lise Weber-Hansen den 19-08-2018
    Der er konstateret lus på første årgang. Så tjek jeres børn en ekstra gang